Μέγκαν Φοξ: Άλλη μία εντυπωσιακή on stage εμφάνιση στο πλευρό του Μασίν Γκαν Κέλι

Μέγκαν Φοξ: Άλλη μία εντυπωσιακή on stage εμφάνιση στο πλευρό του Μασίν Γκαν Κέλι

Η Μέγκαν Φοξ και ο σύντροφος της  Μασίν Γκαν Κέλι είναι αχώριστοι πλέον, ενώ ακόμα και οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις δεν έχουν σταθεί ικανές για να τους απομακρύνουν

machine_gun_megan
Το ζευγάρι που προκάλεσε έκπληξη την προηγούμενη εβδομάδα με την προκλητική τους εμφάνιση και συμπεριφορά στα Billboard Music Awards φαίνεται να έχει γίνει το αγαπημένο του κοινού, ενώ η φήμη του τραγουδιστή έχει συμπαρασύρει και την αγαπημένη του.

megan_gun


Στην πρόσφατη εμφάνιση του Μασίν Γκαν Κέλι στην εκδήλωση «Indy 500», που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο, ακολούθησε και η Μέγκαν Φοξ. Για άλλη μία φορά το ζευγάρι έκλεψε τις εντυπώσεις. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, όταν ο τραγουδιστής ανέβηκε στην σκηνή για να ερμηνεύσει το «I think I'm Okay» η αγαπημένη του βρέθηκε και εκείνη on stage μετά από επιθυμία του κοινού.

Όπως αναφέρει πηγή, που βρισκόταν στην συναυλία, ο κόσμος φώναζε επί αρκετή ώρα «Μέγκαν», προτρέποντας την ηθοποιό να εμφανιστεί. Τότε εκείνος την έφερε μπροστά στην σκηνή, κρατώντας την από το χέρι και της έδωσε το τσιγάρο του. Αφού κάπνισαν, η Μέγκαν τον φίλησε τρυφερά στο μπράτσο και έμεινε στο πίσω μέρος της σκηνής να θαυμάζει τον  Μασίν Γκαν Κέλι μέχρι και το τέλος του τραγουδιού.

MGK & Megan Fox SMOKING ON STAGE || 5/29/21
Κλείσιμο


Το ζευγάρι είναι μαζί από την προηγούμενη χρονιά και σε κάθε τους εμφάνιση δείχνουν ακόμα πιο ερωτευμένοι. Μάλιστα, πρόσφατα γιόρτασαν ένα χρόνο μαζί, όμως όπως έγραψε ο τραγουδιστής, υπολογίζει την επέτειό τους, όχι από το πρώτο ραντεβού, αλλά από την πρώτη φορά, που η Μέγκαν του είπε «σ' αγαπώ».






Ειδήσεις σήμερα:

Από σήμερα το Ψηφιακό Πιστοποιητικό Covid - Η Ελλάδα στο πρώτο κύμα των χωρών που το ενεργοποιούν

Εμβολιασμός παιδιών 12-15 ετών: Οι έξι κρίσιμοι παράγοντες που θα σταθμίσει η επιτροπή


Survivor: Η 11η φορά του «Ντάφυ» στον... τάκο και η 2η του Σάκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης