Μπέσσυ Μάλφα: Με πίεζαν με βρισιές, μούντζες και φωνές να παραβιάσω stop στη Συγγρού

Μπέσσυ Μάλφα: Με πίεζαν με βρισιές, μούντζες και φωνές να παραβιάσω stop στη Συγγρού

Η δημόσια καταγγελία της ηθοποιού για το απίστευτο περιστατικό που έζησε σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας

Bessie_Malfa
Τη δυσάρεστη εμπειρία που έζησε θέλησε να μοιραστεί δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Μπέσσυ Μάλφα.

Πιο συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε τις φωτογραφίες ενός αυτοκινήτου, του οποίου οι κάτοχοι με άσχημο τρόπο την πίεζαν όπως περιγράφει να περάσει stop σε παράδρομο της Συγγρού με κίνδυνο να συγκρουστεί με επερχόμενο λεωφορείο. Όπως αναφέρει τόσο ο οδηγός όσο και η συνοδηγός της φώναζαν, την μούτζωναν και την έβριζαν.

Γράφει στην ανάρτησή της η ηθοποιός: «Ο κάτοχος αυτού του αυτοκινήτου που το έχω και σε πιο ευκρινείς φωτογραφίες αλλά δεν θα τις δημοσιεύσω προς το παρόν, είχε την απαίτηση ενώ περίμενα στο stop του παράδρομου της Συγγρού έξω από το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο,να παραβιάσω το Stop και να πέσω πάνω στα δύο λεωφορεία που έβγαιναν από κάθετο δρόμο δεξιά μου προς Συγγρού για να περάσει”. Νόμιζε “αυτός και η Κυρία του,ντυμένοι και οι δύο στα πανάκριβα ρούχα τους και μουντζώνοντας με τα πανάκριβα πολιτισμένα χέρια της η κυρία,κάτι ούρλιαζε ταυτόχρονα με τα πολιτισμένα ακαδημαϊκά ελληνικά της,εμένα την ανόητη που δεν σκοτώθηκα πάνω στα λεωφορεία να περάσει η αυτού εξοχότης τους. Το 2021 έτσι απλά αναφέρω την χρονιά αισθάνομαι διαρκώς ότι πάμε διαρκώς προς τα πίσω. Κάτι με τσιφλικάδες να το πω,κάτι με φεουδάρχες να το πω, ότι και να το πω, πρέπει να σταματήσει το μπόουλινγκ και η απαξίωση του ενός ανθρώπου προς τον άλλον. Παιδεία! Πολιτισμός!».

Ο κάτοχος αυτού του αυτοκινήτου που το έχω και σε πιο ευκρινείς φωτογραφίες αλλά δεν θα τις δημοσιεύσω προς το παρόν,...

Posted by Μπέσσυ Μάλφα on Wednesday, June 9, 2021


Ειδήσεις σήμερα:

«Δήμητρα» της Λέσβου: Έπεσε θύμα θανατηφόρου τροχαίου με εγκατάλειψη;

Γερμανία: Πανεπιστήμιο αφαίρεσε τον διδακτορικό τίτλο πρώην υπουργού λόγω «εξαπάτησης»


Roland Garros, Ζβέρεφ-Τσιτσιπάς: Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Στέφανος!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης