Δείτε πώς αντέδρασε πασίγνωστη οσκαρική ηθοποιός όταν είδε τους παπαράτσι

Δείτε πώς αντέδρασε πασίγνωστη οσκαρική ηθοποιός όταν είδε τους παπαράτσι

Ο,τι φυσικά και να πούμε για τη συμπεριφορά της νεαρής ανερχόμενης ηθοποιού είναι λίγο. Οταν αγαπητή μου είσαι στο Hollywood και είσαι και πρώτο όνομα θα πρέπει να συμβιβαστείς με τα κυνηγητά των φωτογράφων, οι οποίοι, όπως και εσύ, κάνουν τη δουλειά τους

Δείτε πώς αντέδρασε πασίγνωστη οσκαρική ηθοποιός όταν είδε τους παπαράτσι
Στη χιονισμένη Βοστώνη εντόπισαν αυτές τις μέρες οι παπαράτσι τη γνωστή Αμερικανίδα ηθοποιό Jennifer Lawrence να κάνει βόλτα με το σκύλο της αψηφώντας τον παγωμένο καιρό. Η 24χρονη σταρ, η οποία έχει μετακομίσει προσωρινά εκεί προκειμένου να γυρίσει σκηνές από τη νέα της κινηματογραφική ταινία “Joy”, φαίνεται δεν είχε ξυπνήσει καλά τη συγκεκριμένη μέρα καθώς νευρίασε με το πού είδε τους παπαράτσι να τη φωτογραφίζουν και τους έκανε τη ημωστή χειρονομία με το κωλοδάχτυλο.

Ο,τι φυσικά και να πούμε για τη συμπεριφορά της νεαρής ανερχόμενης ηθοποιού είναι λίγο. Οταν αγαπητή μου είσαι στο Hollywood και είσαι και πρώτο όνομα θα πρέπει να συμβιβαστείς με τα κυνηγητά των φωτογράφων, οι οποίοι, όπως και εσύ, κάνουν τη δουλειά τους.

Από την άλλη ακόμα και δίκιο να έχεις-που δεν έχεις- το κωλοδάχτυλο που κάνεις δεν συνάδει με τα Οσκαρ που έχεις πάρει. Μια οσκαρική ηθοποιός, πώς να το κάνουμε, έχει άλλη συμπεριφορά.  
Ευτυχώς που η κυρία Lawrence είναι μόνο 24 ετών και αυτό τη δικαιολογεί κατά κάποιον τρόπο.
Κλείσιμο

 



 



 



 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης