Kate Moss: Και μεθυσμένη και… «λαθρεπιβάτης»

Kate Moss: Και μεθυσμένη και… «λαθρεπιβάτης»

Θέλησε να ταξιδέψει από την Τουρκία στο Λονδίνο μεθυσμένη και χωρίς εισιτήριο! 

Kate Moss: Και μεθυσμένη και… «λαθρεπιβάτης»
Τόσο ο φωτογραφικός φακός, όσο και οι υπόλοιποι επιβάτες πτήσης από την Τουρκία με προορισμό το Λονδίνο εντόπισαν την Kate Moss σε άσχημη κατάσταση.
 
Το supermodel έφτασε στο αεροδρόμιο του Bodrum σε κατάσταση μέθης - παρόλο που μόλις είχε φύγει από κέντρο αποτοξίνωσης LifeCo, όπου πέρασε μερικές ημέρες – και θεώρησε δεδομένο ότι δεν μπορεί να περιμένει στη σειρά για να κάνει check in, οπότε προσπέρασε με το έτσι θέλω τη μακριά ουρά των επιβατών. Και τελικά έφτασε στον κισέ και αντί check in, απαίτησε από τον υπεύθυνο υπηρεσίας να ταξιδέψει χωρίς εισιτήριο, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της MailOnline.
 


Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, η Moss προσπαθούσε για ώρα να τον πείσει να την αφήσει να επιβιβαστεί… δωρεάν!
Κλείσιμο
 
Όλα αυτά, εκτυλίχθηκαν στο αεροδρόμιο Göltürkbükü, στις 8:30μμ της Δευτέρας, λίγο πριν απογειωθεί η πτήση των 21:30 της EasyJet για Λονδίνο. Ακόμα και αυτό έκανε εντύπωση σε πολλούς: πώς ένα καλοπληρωμένο μοντέλο επιλέγει να ταξιδέψει με μια εταιρεία χαμηλού κόστους!
 


Οι επιβάτες της πτήσης πρέπει να απογοητεύτηκαν ιδιαιτέρως από την επαφή τους με το κατά τα άλλα «λαμπερό» μοντέλο: τη χαρακτήρισαν «μεθυσμένη»
 
«Η γενική αίσθηση ήταν ότι δεν είχε εισιτήριο, αλλά αφότου μίλησε με τον υπεύθυνο για αρκετή ώρα, επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο. Ήταν εμφανές ότι ήταν μεθυσμένη: μιλούσε δυνατά και δεν έδειχνε να ενδιαφέρεται για τον κόσμο που υπήρχε τριγύρω», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στη MailOnline και πρόσθεσε: «Αν είχε πιει εγώ τόσο και είχα πάει στο αεροδρόμιο, δεν θα με άφησαν να επιβιβαστώ σε αυτή την κατάσταση, αυτή όμως είναι η Kate Moss».
 


Τελικά, η πτήση είχε σχεδόν 2,5 ώρες καθυστέρηση, αλλά από ότι φάνηκε από τη συμπεριφορά της μέσα στο αεροπλάνο, η Moss δεν «πτοήθηκε» και ήταν χαμογελαστή και ομιλητική με τους υπόλοιπους επιβάτες.
 
Τέλος, δεν έλειψαν και εκείνη που την «κάρφωσαν» στο Twitter. «Μόλις ξεκίνησε η πτήση μου και είναι και η Kate Moss πολύ μεθυσμένη», έγραψε ένας, ενώ μια άλλη χρήστης είχε γράψει: «Μόλις είδα την Kate Moss μεθυσμένη στο αεροδρόμιο».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης