Jessica Alba: Επιστρέφει στο σίκουελ του «Sin City»

Jessica Alba: Επιστρέφει στο σίκουελ του «Sin City»

Η πανέμορφη Nancy Callahan συνεχίζει να χορεύει και να κολάζει τους θαμώνες στο παρακμιακό club «Kadie’s» της Αμαρτωλής Πόλης στη νέα ταινία που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 22 Αυγούστου 2014

Jessica Alba: Επιστρέφει στο σίκουελ του «Sin City»
Οσοι έχουν δει στο παρελθόν (το 2005) την κινηματογραφική ταινία «Sin City» των Robert Rodriguez και Frank Miller δεν θα ξεχάσουν ποτέ το συγκλονιστικό σώμα της εξωτικής χορεύτριας Nancy Callahan, την οποία υποδυόταν η 33χρονη σήμερα Jessica Alba.

Κλείσιμο


Η όμορφη ηθοποιός και μητέρα πλέον δυο παιδιών αρκετά χρόνια μετά επιστρέφει πάλι σαν Nancy Callahan στο σίκουελ της ταινίας «Sin City: A Dame to Kill». Η πανέμορφη Nancy συνεχίζει να χορεύει και να κολάζει τους θαμώνες στο παρακμιακό club «Kadie’s» στη νέα ταινία που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 22 Αυγούστου 2014.



Η Jessica Alba ποζάρει με μαγιό αυτές τις μέρες στις σελίδες του εβδομαδιαίου αμερικανικού περιοδικού «Entertainment Weekly». Η ίδια έχει πει σε συνέντευξή της ότι διατηρεί την τέλεια φόρμα της με πολύ spinning, βάρη και hot γιόγκα την οποία ανακάλυψε πρόσφατα.  




















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης