Paula Patton: «Πάντα θα αγαπάω τον Robin Thicke»

Paula Patton: «Πάντα θα αγαπάω τον Robin Thicke»

«Θα αγαπάω για πάντα τον Robin Thicke. Εχω μια βαθιά αγάπη για αυτόν. Πάντα είχα και πάντα θα έχω. Γνωριζόμαστε, όπως ξέρετε, από την εφηβική μας ηλικία»

Paula Patton: «Πάντα θα αγαπάω τον Robin Thicke»
Τη μεγάλη της αγάπη για τον πρώην σύζυγό της, μουσικό και τραγουδιστή Robin Thicke, παρά το χωρισμό τους πριν από λίγο καιρό, εξέφρασε η Αμερικανίδα ηθοποιός Paula Patton, η οποία φιλοξενείται μόνο με τα εσώρουχά της στις σελίδες του περιοδικού «Vanity Fair» του Ιουνίου.

Κλείσιμο


Η 38χρονη Patton και ο 37χρονος Thicke είναι ζευγάρι από τα 14 τους χρόνια. Παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2005. Τον Απρίλιο του 2010 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Julian Fuego Thicke. Παρά το μεγάλο τους έρωτα, οι δυο τους χώρισαν τον Φεβρουάριο του 2014. Τα δημοσιεύματα είχαν κάνει λόγο για απιστία από μέρους της ηθοποιού. Ο Thicke δυο μήνες μετά είπε ότι κάνει προσπάθειες για να τα ξαναβρεί μαζί της.



Η Patton μίλησε για αυτό στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό: «Θα τον αγαπάω για πάντα. Εχω μια βαθιά αγάπη για αυτόν. Πάντα είχα και πάντα θα έχω. Γνωριζόμαστε, όπως ξέρετε, από την εφηβική μας ηλικία».




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης