Τον Βασίλη Κικίλια επισκέφθηκε στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης ο δήμαρχος Μαραθώνα.
Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, υποδέχτηκε το πρωί της Πέμπτης τον Ηλία Ψηνάκη στην οδό Κανελλοπούλου. Η συνάντηση των δύο αντρών πραγματοποιήθηκε σε ευχάριστο κλίμα με τον δήμαρχο Μαραθώνα να παραθέτει στον υπουργό όλα τα προβλήματα της περιοχής.
Μετά το τέλος της συνάντησής τους ο... ανατρεπτικός δήμαρχος πόσταρε μία φωτογραφία από την συνάντησή τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και σημείωσε: «Τα σπάει ο υπουργός».
Ο Ηλίας Ψηνάκης ακόμη σχολίασε κάτω από την φωτογραφία που δημοσίευσε στο διαδίκτυο: «Ένα τεράστιο ευχαριστώ από τον Μαραθώνα και από έμενα για το ενδιαφέρον του!!!».
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.