Άλλο ένα φριχτό περιστατικόσυνέβη σε βάρος ενός απροστάτευτου αδέσποτου σκύλου.
Το συμβάν έλαβε χώρα στο Σχηματάρι Βοιωτίας, με θύμα τη Λίζα, μια γνωστή αδέσποτη σκυλίτσα της περιοχής, που έχει εμβολιαστεί, στειρωθεί και τσιπαριστεί με το πρόγραμμα του Δήμου Τανάγρας.
Η Λίζα καθόταν, όταν ένας άντρας την πλησίασε με το αυτοκίνητό του και την πυροβόλησε στα δύο μέτρα. Ευτυχώς υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, ο οποίος κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Σχηματαρίου.
Η σκυλίτσα, η οποία ήταν απίστευτα φιλική και συνόδευε τα παιδιά του Γυμνασίου καθημερινά στο σχολείο τους, μεταφέρθηκε με το περιπολικό στον κτηνίατρο, σε κατάσταση σοκ και με μια τρύπα στα πλευρά. Έγιναν ακτινογραφίες και της χορηγήθηκαν ισχυρά παυσίπονα. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη καθώς ακόμα δεν ξέρουν αν πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργείο για αφαίρεση του βλήματος.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.