Φωτιά σε διαμέρισμα στα Μελίσσια – Απεγκλωβίστηκαν τέσσερις: «Περιμέναμε με τις πετσέτες στο στόμα»

Φωτιά σε διαμέρισμα στα Μελίσσια – Απεγκλωβίστηκαν τέσσερις: «Περιμέναμε με τις πετσέτες στο στόμα»

Ένα μωρό 18 μηνών ήταν ανάμεσα στους εγκλωβισμένους - Με αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο ο ένοικος του πρώτου ορόφου - Συγκλονιστικές μαρτυρίες

fwtiaarth
Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το μεσημέρι της Τρίτης όταν ενημερώθηκε για πυρκαγιά σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στα Μελίσσια στη συμβολή των οδών Καλαμπόκη και Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα άτομο απεγκλωβίστηκε από τον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας πριν ακόμη φθάσουν στο σημείο οι πυροσβεστικές δυνάμεις και πριν από λίγη ώρα παραλήφθηκε με αναπνευστικά προβλήματα από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Λίγα λεπτά αργότερα οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τέσσερα άτομα από τον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας τα οποία αρχικά είχαν μετακινηθεί στο πίσω μέρος τους διαμερίσματος για να προστατευθούν από τις φλόγες.


«Είδαμε καπνό, κατέβηκα κάτω και δεν βγήκε έξω. Χτυπάω ξανά του λέω τι έγινε ρε Γιάννη; Πήρε φωτιά μου είπε. Ήταν πάνω τα δύο παιδιά μου, το εγγόνι μου που είναι 18 μηνών και η γυναίκα μου» είπε ο κ. Αντωνιάδης, κάτοικος του δευτέρου ορόφου ο οποίος πρόλαβε και βγήκε εγκαίρως έξω από την πολυκατοικία. 

Πυρκαγιά Μελίσσια
Κλείσιμο


Καπνοί και εκρήξεις στα Μελίσσια


Μελίσσια καπνοί


Δηλώσεις για την πυρκαγιά



Mελίσσια Πυρκαγιά

Κατά πληροφορίες και οι τέσσερις είναι καλά στην υγεία τους. «Καλέσαμε την πυροσβεστική δεν μπορώ να πω ήρθαν αμέσως αλλά δεν μπορούσαμε να κατέβουμε κάτω με το μωρό. Ήταν το σπίτι πνιγμένο στον καπνό. Μας είπαν οι πυροσβέστες να καθίσουμε σε ένα δωμάτιο. Καθίσαμε εκεί με πετσέτες στο στόμα. Κλείσαμε τον γενικό από μόνοι μας το γνωρίζαμε, κλείσαμε και το φυσικό αέριο και τελικά ήρθε ο ένας πυροσβέστης πάνω», λέει η γυναίκα που παρέμεινε εγκλωβισμένη στον δεύτερο όροφο με το μόλις 18 μηνών εγγονάκι της και τους δύο της γιους.


Mελίσσια Πυρκαγιά 2


Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με τα πέντε οχήματα. 

IMG_3064
IMG_3069
IMG_3070


Δείτε το tweet της Πυροσβεστικής:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης