Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στη Ρόδο το Σάββατο
Οι επισημάνσεις της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για αύριο, Σάββατο 6 Ιουλίου
Πολύ υψηλός είναι ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς στη Ρόδο, αύριο Σάββατο 6 Ιουλίου, σύμφωνα με την ενημέρωση που παρείχε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.
Υψηλά είναι τα επίπεδα κινδύνου για τη Λέσβο, τη Χίο, τη Σάμο, την Ικαρία, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη, ενώ χαμηλός κρίνεται ο κίνδυνος σε μεμονωμένες περιοχές της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της Θράκης.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.