Φρίκη στη Σητεία: Κυνηγός βρήκε στο βουνό το διαμελισμένο πτώμα γυναίκας

Φρίκη στη Σητεία: Κυνηγός βρήκε στο βουνό το διαμελισμένο πτώμα γυναίκας

Η σορός ήταν σε προχωρημένη αποσύνθεση, χωρίς χέρια και με το κεφάλι σε απόσταση 15 μέτρων από τον υπόλοιπο κορμό

Φρίκη στη Σητεία: Κυνηγός βρήκε στο βουνό το διαμελισμένο πτώμα γυναίκας
Μπροστά σε μακάβριο θέαμα, βρέθηκε το πρωί της Κυριακής κυνηγός σε ορεινό σημείο στα Πιλαλήματα της Σητείας και συγκεκριμένα στο δρόμο από τα Πιλαλήματα προς Καλό Νερό όταν γύρω στις 8 το πρωί εντόπισε ένα πτώμα.

Όπως προέκυψε επρόκειτο για σωρό γυναίκας σε προχωρημένη αποσύνθεση, χωρίς χέρια και με το κεφάλι σε απόσταση 15 μέτρων από τον υπόλοιπο κορμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για την Ειρήνη Ρουσάκη τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από την περιοχή στις 23 Ιανουαρίου. Αστυνομική πηγή ανέφερε στο ekriti.gr ότι συγγενικό της πρόσωπο αναγνώρισε τα ρούχα της άτυχης 83χρονης ενώ στο πτώμα βρέθηκε και ένας βηματοδότης, κάτι που επίσης φορούσε η ηλικιωμένη που είχε εξαφανιστεί.

Κλείσιμο
Οι Αρχές, παρά το γεγονός ότι συγγενικό πρόσωπο αναγνώρισε τα ρούχα που βρέθηκαν στο πτώμα, θα περιμένουν και την ταυτοποίηση του DNA και τα αποτελέσματα της νεκροψίας - νεκροτομής που διενεργείται στο ΠΑΓΝΗ όπου μεταφέρθηκε η σορός.

Αντικείμενο έρευνας θα αποτελέσει και η κατάσταση στην οποία βρέθηκε η σορός με πιθανότερη εκδοχή να διαμελίστηκε από ζώα μολονότι κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας.


Πηγή:
radiolasithi.gr, ekriti.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης