Χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο ένας γνωστός επιχειρηματίας της Πάτρας, ο οποίος άθελά του άνοιξε τον δρόμο στους διαρρήκτες που χτύπησαν το σπίτι του, καθώς έφυγε βιαστικά για την δουλειά του το πρωί της Πέμπτης και ξέχασε να κλειδώσει πίσω του την πόρτα της εισόδου!
Οι άγνωστοι δράστες, που ενδεχομένως γνώριζαν ότι φύλαγε στο σπίτι του μεγάλο χρηματικό ποσό για να αποφεύγει τα capital controls, φαίνεται ότι παρακολουθούσαν τις κινήσεις του 50χρονου και καραδοκούσαν περιμένοντας να φύγει. Μάλιστα, δεν πρέπει να πίστευαν στην τύχη τους, όταν δεν δυσκολεύτηκαν να ανοίξουν την ξεκλείδωτη είσοδο και να μπουν ανενόχλητοι μέσα!
Έτσι, «σήκωσαν» με την ησυχία τους το τεράστιο ποσό των 42.000 ευρώ και, μαζί με τα μετρητά, άρπαξαν όλα τα κοσμήματα της οικογένειας, έναν φορητό υπολογιστή και μια φωτογραφική μηχανή. Έπειτα, έσπευσαν να εξαφανιστούν χωρίς να τους αντιληφθούν οι γείτονες. Το θύμα ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφαλείας μόλις αντιλήφθηκε ότι τον είχαν «γδύσει» και η Σήμανση πήρε αποτυπώματα από τους χώρους του σπιτιού, ελπίζοντας να αποκαλύψουν την ταυτότητα των εισβολέων.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.