Είναι τώρα πέντε μέρες που η Μάνδρα προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές που άφησε πίσω της η φονική κακοκαιρία με τους 20 νεκρούς και τις ανυπολόγιστες ζημιές σε σπίτια, καταστήματα και αυτοκίνητα στην περιοχή. Από την πρώτη στιγμή έχουν ζητήσει την βοήθεια όλων μας και πολλοί είναι εκείνοι που έχουν ανταποκριθεί προσφέροντας ό,τι μπορούν είτε από το υστέρημά τους, είτε με την παρουσία τους εκεί.
Μεταξύ αυτών που έσπευσαν εθελοντικά στην Μάνδρα είναι και τα μέλη της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδας, οι Πακιστανοί μετανάστες που ζουν και εργάζονται στην Αθήνα. Αρκετοί ήταν εκείνοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των υπευθύνων της κοινότητας τους που ανέφερε: «Καλούμε όλα τα μέλη μας και όλους τους μετανάστες εργαζόμενους να βοηθήσουμε όλοι μαζί με κάθε μέσο τους πλημμυροπαθείς. Να στηρίξουμε τις εργασίες αποκατάστασης των συνεργείων του Δήμου Μάνδρας. Να στηρίξουμε τους κατοίκους να ξαναφτιάξουν όσο είναι δυνατόν πιο γρήγορα τα σπίτια τους».
Μαζί τους και χιλιάδες ακόμη -επώνυμοι κι ανώνυμοι- πολίτες της χώρας που από την πρώτη ώρα της καταστροφικής πλημμύρας, έσπευσαν και ακόμη σπέυδουν στην περιοχή, με όποιο τρόπο διαθέτει ο καθένας, είτε προσφέροντας ρούχα, τρόφιμα κι είδη πρώτης ανάγκης, είτε συμβάλλοντας με τα δικά τους μέσα στην αποκατάσταση των τεράστιων ζημιών στην περιοχή.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους