Δεκτός από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο έγινε σήμερα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας.
Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα με τον Αρχιεπίσκοπο να συζητά με τον Βασίλη Τσιάρτα και για ποδόσφαιρο, ενώ έγινε αναφορά και σε πιθανή συνεργασία σε μια σχολή ποδοσφαίρου που θα ιδρύσει η Αρχιεπισκοπή.
Ακολούθησαν δηλώσεις κατά τις οποίες ο Αρχιεπίσκοπος τόνισε τις αρχές και τις αξίες σύμφωνα με τις οποίες πορεύεται η Εκκλησία και είπε: «Οι θέσεις της είναι ξεκάθαρες και δεν ερμηνεύονται από τον καθένα. Μένουμε σε αυτές και τις υποτηρίζουμε».
Ο Βασίλης Τσιάρτας από την πλευρά του τόνισε πως η σημαία δεν είναι χαρτομάντηλο και πρέπει να την κρατάνε Ελληνόπουλα.
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.