Τρεις Αθηναίοι διακινούσαν κοκαΐνη στην Χαλκίδα

Τρεις Αθηναίοι διακινούσαν κοκαΐνη στην Χαλκίδα

Στα σχέδιά τους έβαλε τέλος ένας αιφνιδιαστικός έλεγχος από άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε.

Τρεις Αθηναίοι διακινούσαν κοκαΐνη στην Χαλκίδα
Οι τρεις νεαροί εκδρομείς που έφτασαν με αυτοκίνητο από περιοχή της Αθήνας στην Γλύφα της Χαλκίδας, δεν είχαν σκοπό να απολαύσουν την παραλία, αλλά να... πουλήσουν κοκαΐνη σε χρήστες στην ευρύτερη περιοχή! Στα σχέδιά τους έβαλε τέλος ένας αιφνιδιαστικός έλεγχος από άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε.

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες ότι νεαροί Αθηναίοι έκαναν διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή και, μετά από αναζητήσεις, εντόπισαν το όχημα στο οποίο επέβαιναν και το σταμάτησαν. Κατά την διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, στην κατοχή των δυο ανδρών ηλικίας 39 και 33 χρόνων και της 29χρονης κοπέλας βρέθηκαν οκτώ συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 8,6 γραμμαρίων που κατασχέθηκαν. Οι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

*** Αλλά και στο Αλιβέρι Ευβοίας, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 22χρονος να οδηγεί Ι.Χ. αυτοκίνητο χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης. Σε έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι για το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή το βράδυ της Δευτέρας στο αστυνομικό Τμήμα Λίμνης. Ο οδηγός υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα και στην κατοχή του κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 24,8 γραμμαρίων. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Χαλκίδας άσκησε στον 22χρονο δίωξη για κλοπή τροχοφόρου, κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης