Μάστιγα που δεν λέει να υποχωρήσει παραμένουν τα τροχαία στην Ελλάδα καθώς μόνο τον Ιούλιο και μόνο στην Αττική δεκατρείς άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε δυστυχήματα με άλλους 597 να τραυματίζονται.
Συνολικά σημειώθηκαν 495 τροχαία εκ των οποίων:
12 θανατηφόρα,
27 με σοβαρά τραυματίες
456 με ελαφρά τραυματίες.
Κλείσιμο
Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, τα κυριότερα αίτια των τροχαίων, ήταν η οδήγηση χωρίς σύνεση και προσοχή, η παραβίαση προτεραιότητας και η παραβίαση των κανόνων κυκλοφορίας από πεζούς, ενώ η μη χρήση προστατευτικού κράνους από τους οδηγούς και επιβάτες των δικύκλων επέτεινε, σε πολλές περιπτώσεις, τη σοβαρότητα του τραυματισμού τους.
Την ανεύθυνη οδηγική συμπεριφορά αρκετών Ελλήνων επιβεβαιώνουν και τα στοιχεία για τις συνολικά 22.092 παραβάσεις που βεβαιώθηκαν τον περασμένο μήνα εκ των οποίων 870 ήταν σε βαθμό πλημμελήματος.
Ενδεικτικά αναφέρονται:
-674 παραβάσεις για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος, από τις οποίες οι 85 ήταν σε βαθμό πλημμελήματος
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.