Αναστάτωση έχει προκαλέσει το δημοσίευμα, στο οποίο γίνεται λόγος για δήθεν μελέτη του καθηγητή Ευ. Λέκκα σε συνεργασία με Λιθουανό σεισμολόγο και το οποίο φιλοξενείται από αγγλόφωνο ιστότοπο.
Το δημοσίευμα αναφέρεται σε τεράστιο σεισμό, μεγέθους 9,5 Ρίχτερ και ο οποίος προβλέπεται να γίνει μέσα στον Αύγουστο στην Κρήτη.
Ο καθηγητής ωστόσο παίρνει αμέσως θέση και διαψεύδει κατηγορηματικά οποιαδήποτε τέτοια φήμη. Επαναλαμβάνει ότι δεν είναι δυνατή η έγκαιρη και αξιόπιστη πρόβλεψη σεισμών και ότι οι τεκτονικές δομές στην Ελλάδα δε δίνουν τέτοια μεγέθη.
Δηλώνει δε ότι ουδέποτε έχει συνεργαστεί με το "Λιθουανό σεισμολόγο" - ανυπόστατο πρόσωπο, ο οποίος επίσης αναφέρεται στο άρθρο - hoax.
Κλείσιμο
Καλεί τέλος όσους χρησιμοποιούν το internet ως μέσο ενημέρωσης, να διαβάζουν προσεκτικά και να αξιολογούν την εκάστοτε πηγή.
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού