Ηλικιωμένος ξάφρισε πανάκριβο ρολόι στη Μύκονο!

Ηλικιωμένος ξάφρισε πανάκριβο ρολόι στη Μύκονο!

Ο 71χρονος τουρίστας από την Σιγκαπούρη κατάφερε να «βουτήξει» ένα πανάκριβο ρολόι από ένα από εμπορικό κατάστημα, στο οποίο μπήκε τάχα για να ψωνίσει

Ηλικιωμένος ξάφρισε πανάκριβο ρολόι στη Μύκονο!
Μπορεί να είναι περασμένης ηλικίας, αλλά τα… δάχτυλα του 71χρονου τουρίστα από την Σιγκαπούρη που παραθέριζε στη Μύκονο «δουλεύουν» καλά! Έτσι, κατάφερε να «βουτήξει» ένα πανάκριβο ρολόι από ένα από εμπορικό κατάστημα, στο οποίο μπήκε τάχα για να ψωνίσει!

Η υπεύθυνη του καταστήματος κόντεψε να πάθει καρδιακό επεισόδιο όταν διαπίστωσε ότι ο «πελάτης» που της ζητούσε να του δείξει όλο και περισσότερα κομμάτια, είχε κλέψει το αξίας 4.550 ευρώ ρολόι χειρός. Για καλή της τύχη, όμως, οι αστυνομικοί του τμήματος του νησιού των ανέμων κατάφεραν να εντοπίσουν γρήγορα τον ηλικιωμένο Ασιάτη και να του επιστρέψουν το πολύτιμο ρολόι. 

Κλείσιμο
Ο 71χρονος, που αποφάσισε στα… γεράματα να γίνει κλέφτης, συνελήφθη και συνεχίζει τις διακοπές του στα… κρατητήρια, ώσπου να οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για διακεκριμένη κλοπή.

*** Τη μέθοδο της απασχόλησης  χρησιμοποιούσαν μια 57χρονη γυναίκα, ο 27χρονος γιος της και η 23χρονη κόρη της για να ξαφρίζουν ό,τι μπορούσαν από σπίτια και μαγαζιά στο Κιλκίς. Η οικογενειακή συμμορία «χτύπησε» την Παρασκευή τρεις φορές σε δύο διαφορετικές περιοχές και τα μέλη της έκλεψαν συνολικά 60 ευρώ από δύο σπίτια και συσκευασίες… καφέ από ένα κατάστημα! Όμως, εντοπίστηκαν λίγο αργότερα από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που βρήκαν πάνω τους τα κλοπιμαία και προσήχθησαν στην Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση και για άλλες κλοπές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης