Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στο Μενίδι: Πέταξαν αυγά στο σπίτι του δημάρχου

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στο Μενίδι: Πέταξαν αυγά στο σπίτι του δημάρχου

Περίπου 200 κάτοικοι έκαναν πορεία διαμαρτυρίας προς το σπίτι του δημάρχου Μενιδίου φωνάζοντας  συνθήματα κατά της διακίνησης ναρκωτικών και της οπλοχρησίας- Νέα συγκέντρωση αύριο

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στο Μενίδι: Πέταξαν αυγά στο σπίτι του δημάρχου
Παρά την απόφαση του δημάρχου Μενιδίου Ιωάννη Κασσαβού, να μην συμμετέχει πλέον ο δήμος στις κινητοποιήσεις των κατοίκων κατά της εγκληματικότητας, ο κόσμος συγκεντρώθηκε στην πλατεία Καράβου και αποφάσισε πως ο αγώνας θα συνεχιστεί με η χωρίς την υποστήριξη των αιρετών του δήμου, κάτι που είχε και την ανάλογη αντιμετώπιση από τον κόσμο, καθώς οι συγκεντρωμένοι πέταξαν αυγά στο σπίτι του.

Αυτήν την ώρα περίπου 200 κάτοικοι πραγματοποιούν πορεία διαμαρτυρίας προς το σπίτι του δημάρχου Μενιδίου φωνάζοντας συνθήματα κατά των ναρκωτικών και των όπλων.

«Μπαλάφα, δεν ήταν στραβή σκοτώθηκε παιδί» με αυτό το σύνθημα απαντούν οι κάτοικοι των Αχαρνών Γιάννη Μπαλάφα υφυπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής ο οποίος προ ημερών σε δηλώσεις του είχε χαρακτηρίσει τον θάνατο του 11χρονου παιδιού ως μια στραβή.

Η συγκέντρωση των κατοίκων έληξε λίγο πριν από τις δέκα το βράδυ, αλλά ανανέωσαν το ραντεβού τους για αύριο το απόγευμα. Και η αυριανή συγκέντρωση γίνεται με πρωτοβουλία των κατοίκων, χωρίς τη συμμετοχή της δημοτικής αρχής.


Κλείσιμο















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης