Για συνενοχή κρατικών οργάνων με εγκληματίες στη Δυτική Αττική μιλά ο Τόσκας
Έχουμε κάνει πάρα πολλές επιχειρήσεις, πριν ένα χρόνο δεν τολμούσε η αστυνομία να μπει στην περιοχή, έμπαινε μέσα ένα περιπολικό και έφευγε πετροβολημένο, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη
«Στα δύο χρόνια δεν λύνεται το πρόβλημα, ούτε στα επόμενα δύο θα λυθεί… Όταν κάποιοι για λόγους προπαγανδιστικούς πρότασσαν το πολύ μικρότερο πρόβλημα των Εξαρχείων, εγώ μιλούσα για το σοβαρό πρόβλημα της Δυτικής Αττικής. Οι έλεγχοι έχουν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό. Όχι όμως στα κροκοδείλια δάκρυα αυτών που δημιούργησαν το πρόβλημα. Έχουμε κάνει πάρα πολλές επιχειρήσεις, πριν ένα χρόνο δεν τολμούσε η αστυνομία να μπει στην περιοχή, έμπαινε μέσα ένα περιπολικό και έφευγε πετροβολημένο», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, μιλώντας στον Flash 96, με αφορμή τις εξελίξεις μετά το θάνατο του 11χρονου στο Μενίδι, ενώ μίλησε ακόμη και για συνενοχή κάποιων κρατικών οργάνων με εγκληματίες αυτής της περιοχής.
Ο κ. Τόσκας έστειλε και ένα μήνυμα αναφορικά με τα χθεσινά επεισόδια στο Μενίδι, λέγοντας χαρακτηριστικά: Αυτοί οι οποίοι φόρεσαν τις κουκούλες χθες, να ξέρουν καλά και αυτοί που τους καθοδηγούν και τους προέτρεψαν, ότι εμείς δεν θα το αφήσουμε έτσι.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους