Σοκ στην Κορινθία: Σκότωσε τη γυναίκα του, την έθαψε και δήλωσε εξαφάνιση!

Σοκ στην Κορινθία: Σκότωσε τη γυναίκα του, την έθαψε και δήλωσε εξαφάνιση!

Παραδέχθηκε ότι είχε σκοτώσει την άτυχη γυναίκα χτυπώντας την με ένα σφυρί στο κεφάλι, κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην εξοχική κατοικία που διατηρούσαν στο Σοφικό

Σοκ στην Κορινθία: Σκότωσε τη γυναίκα του, την έθαψε και δήλωσε εξαφάνιση!
Θυμίζει ταινία τρόμου η υπόθεση δολοφονίας που αποκαλύφθηκε στο Σοφικό Κορινθίας, με δράστη έναν ηλικιωμένο ο οποίος σκότωσε τη σύζυγό του χτυπώντας την με σφυρί, την έθαψε κρυφά στο κοιμητήριο της περιοχής και δήλωσε ότι εξαφανίστηκε!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης ηλικίας 70 χρόνων παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημέρες στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου κατοικούσε με την γυναίκα του στην Αθήνα και δήλωσε την εξαφάνισή της κάτω από συνθήκες που, όπως ισχυρίστηκε, δεν γνώριζε. Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν προανάκριση, αλλά κάτι δεν «κολλούσε» στα όσα κατέθεσε ο 70χρονος.

Έτσι, άρχισαν να τον… ξεψαχνίζουν και αργά το βράδυ χθες  «έσπασε» και παραδέχθηκε ότι είχε σκοτώσει την άτυχη γυναίκας χτυπώντας την με ένα σφυρί στο κεφάλι, κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην εξοχική κατοικία που διατηρούν στο Σοφικό! Μάλιστα, υπέδειξε έναν τάφο στο νεκροταφείο του χωριού όπου είχε θάψει το πτώμα της! 

Κλείσιμο
Η επιτόπια έρευνα έφερε στο φως τη σορό της άτυχης γυναίκας και αρκετά ίχνη αίματος έξω από τον τάφο, όπου την είχε ακουμπήσει ο συζυγοκτόνος. Ο ηλικιωμένος κρατείται και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και προσβολή νεκρού, με την οποία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης