Πατρινοί αστυνομικοί βρήκαν χιλιάδες κροτίδες στην Αττική

Πατρινοί αστυνομικοί βρήκαν χιλιάδες κροτίδες στην Αττική

Κατά την διάρκεια της έρευνας που έκαναν στην επιχείρηση, οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα σε έναν αποθηκευτικό χώρο κρυμμένες ούτε λίγο ούτε πολύ... 74.300 κροτίδες μεγάλης ισχύος

Πατρινοί αστυνομικοί βρήκαν χιλιάδες κροτίδες στην Αττική
Στα αυτιά των ανδρών της Ασφαλείας Πατρών έφτασαν οι ψίθυροι ότι η «πηγή» των κροτίδων που επρόκειτο να διοχετευτούν σε διάφορα σημεία της χώρας εν όψει της Ανάστασης βρισκόταν σε μια κλωστοϋφαντουργία σε περιοχή της Αττικής και αμέσως οργάνωσαν αιφνιδιαστική έφοδο.

Κατά την διάρκεια της έρευνας που έκαναν στην επιχείρηση, οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα σε έναν αποθηκευτικό χώρο κρυμμένες ούτε λίγο ούτε πολύ... 74.300 κροτίδες μεγάλης ισχύος οι οποίες κατασχέθηκαν και η ιδιοκτήτρια της κλωστοϋφαντουργίας συνελήφθη με την κατηγορία της παράβασης της νομοθεσίας περί ειδών πυροτεχνίας.

Η γυναίκα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών που της άσκησε την ανάλογη δίωξη, αλλά δεν αποκάλυψε πώς και από ποιον προμηθεύτηκε τα επικίνδυνα βεγγαλικά. Έτσι, η έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας Πατρών για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης