Η μητέρα του λέκτορα με το αρσενικό μιλάει για τη δολοφονία της νύφης της

Η μητέρα του λέκτορα με το αρσενικό μιλάει για τη δολοφονία της νύφης της

Τι λέει για τη Ρωσίδα ερωμένη του καθηγητή - Τα λεγόμενα της γιαγιάς έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την κατάθεση της 25χρονης 

Η μητέρα του λέκτορα με το αρσενικό μιλάει για τη δολοφονία της νύφης της
Η μητέρα του λέκτορα που προφυλακίστηκε και κατηγορείται για την δολοφονία της συζύγου του και της γιαγιάς της μιλά αποκλειστικά στο protothema.gr.

Ο γιος της  κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως κατά συρροή καθώς φέρεται να δηλητηρίασε με αρσενικό την 34χρονη γυναίκα του και την 86χρονη γιαγιά της.

Ωστόσο η ίδια έχει αντίθετη άποψη και υποστηρίζει πως είναι αθώος: «O γιος μου είναι ένας καλός  άνθρωπος. Ούτε μυρμήγκι δεν έχει πειράξει στη ζωή του. Δεν ξέρουμε και εμείς πώς βρέθηκε σε αυτή τη θέση. Εκεί που περιμέναμε απαλλακτικό βούλευμα βρέθηκε κατευθείαν στη φυλακή», λέει χαρακτηριστικά η μητέρα του δράστη.

Τα όσα υποστηρίζει η μητέρα του κατηγορούμενου έρχονται σε πλήρη αντίθεση με όσα έχει καταθέσει η Ρωσίδα φοιτήτρια, η οποία είναι σύντροφος του λέκτορα και μαζί έχουν αποκτήσει ένα παιδάκι 16 μηνών: «Τώρα μεγαλώνω δύο παιδιά. Με την γυναίκα που είναι τώρα είχε σχέση κάπου-κάπου σαν άντρας, αυτή έμεινε έγκυος και το απέκρυψε, το έμαθα εγώ μετά από μήνες. Αυτό ήταν απρόσμενο. Τι να κάνω. Εγώ τις φοβόμουν τις αλλοδαπές. Εγώ κοίταζα την εγγονή μου και του έλεγα μην τυχόν και παντρευτείς. Η σχέση με τη Ρωσίδα προέκυψε εδώ και 1,5 χρόνο, όταν είχε πεθάνει η νύφη μου».
Κλείσιμο

Η σύντροφος του λέκτορα, όπως αποκάλυψε το protothema.gr,  στην κατάθεσή της υποστηρίζει πως διατηρούσε δεσμό με τον γιο της από τον Ιούλιο του 2012. 

Η μητέρα του καθηγητή του ΑΠΘ ωστόσο, ισχυρίζεται πως ο γιος της δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της συζύγου του όσο νοσηλευόταν: «Μόλις βγήκε από την εντατική η νύφη μου έμεινε πάντα στο πλευρό ή ο αδελφός της ή η μάνα της. Το παιδί το είχε αφήσει στον άντρα της. Ο γιος μου πήγαινε στην σύζυγό του ήταν συνέχεια κοντά της. Το πρωί πάλι πήγαινε. Ήταν όλοι εκεί. Το φαγητό το πήγαινε ο μπαμπάς της από το σπίτι την τάιζαν από σπιτικό φαγητό».

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με όσα υποστηρίζει στην κατάθεση της η 25χρονη ο λέκτορας έβρισκε χρόνο να συναντιούνται κατά την διάρκεια που η γυναίκα του νοσηλευόταν και να περνούν στιγμές πάθους, όσο εκείνη αργοπέθαινε.  

Από την δική της πλευρά η μητέρα του κατηγορούμενου υπερασπίζεται τον γιο της αλλά και την εγγονή της προβάλλοντας μάλιστα το επιχείρημα πως και εκείνοι ακολούθησαν εντατική θεραπεία καθώς έκαναν εξετάσεις και διαπιστώθηκε πως  είχαν υψηλά ποσοστά αρσενικού και καδμίου. «Δεν είναι μόνο η νύφη και η γιαγιά είναι ο γιος και η εγγονή μου. Αποκαλύφθηκε από τι έχασαν τη ζωή τους, μπορεί να πέθαινε και ο γιος μου και η εγγονή μου αλλά έκαναν θεραπεία, δεν ξέρουμε τι μπορεί να γίνει».

Η μητέρα του λέκτορα παρουσιάζει τον γάμο του γιου της παραμυθένιο και την σχέση που είχε με την γυναίκα του ιδανική. Η ίδια αποκαλύπτει πως ήθελαν να κάνουν και δεύτερο παιδί,  ενώ όπως ισχυρίζεται δεν είχαν προβλήματα: «Έξι μήνες κάναμε θεραπεία την μικρή και ο γιατρός μας συνέστησε επειδή ήταν μωρό δεν έπρεπε να κάνουμε πιο εντατική θεραπεία επειδή μπορούσε να δημιουργηθεί πρόβλημα με τα νεφρά της. Η νύφη μου και ο γιος μου ήθελαν δεύτερο μωρό. Η σχέση τους ήταν πάρα πολύ καλή. Όπου ήθελαν πήγαιναν διακοπές. Δεν είχαν προβλήματα. Ήθελαν να κάνουν δεύτερο παιδί».

Όσο για την παράλληλη ζωή που ζούσε ο γιος της, ενώ ήταν ακόμη εν ζωή η σύζυγος του και παρέμεναν παντρεμένοι, η μητέρα του έχει εκ διαμέτρου άλλη άποψη: «Η σχέση με την Ρωσίδα ξεκίνησε αφού πέθανε η νύφη μου, δεν ήταν παράλληλη. Την πήρα την κοπέλα μέχρι να μεγαλώσει λίγο το παιδί. Την έφερε στο σπίτι από λεχώνα, ζούσαν σε ένα σπίτι με μια γριά. Δεν έχουν καλή σχέση με αυτή τη γυναίκα. Μένει μαζί μου. Δεν πρόκειται να γίνει γάμος», ξεκαθαρίζει. Τα λεγόμενά της όμως έρχονται σε πλήρη αντίθεση με όλα όσα έχει καταθέσει η φοιτήτρια καθώς σύμφωνα με την ίδια ο δεσμός του μετράει περίπου 5 χρόνια. 

Μάλιστα η ίδια αναφέρει πως το παιδί που απέκτησε με την Ρωσίδα φοιτήτρια, ερωμένη του και σήμερα σύντροφό του γεννήθηκε από μία απροσεξία ! «Επειδή γεννήθηκε αυτό το παιδί από μια απροσεξία του ρίχνουν τώρα ότι ήθελε να κάνει μια άλλη ζωή. Το λέω και το φωνάζω ότι ο γιος μου είναι αθώος».

Η μητέρα του κατηγορούμενου καθηγητή του ΑΠΘ αναφέρεται στην στιγμή που ο γιος της κρίθηκε προφυλακιστέος  και στην αντίδραση της κόρης του , που είχε αποκτήσει με την 34χρονη αδικοχαμένη σύζυγό του: «Ο γιος μου όταν έμαθε για την προφυλάκιση έκλαιγε με λυγμούς και αγκαλιαζόταν με την κόρη του. Καταλαβαίνω ότι το πιο δύσκολο πράγμα είναι να χάνεις το παιδί σου αλλά και εμείς πονάμε. Αν βλέπατε το μωρό πώς έκλαιγε, μπαμπάκα μου φώναζε». 

Η ίδια υποστηρίζει την αθωότητα του γιού της με σθένος ενώ όπως λέει χαρακτηριστικά δεν περίμενε να προφυλακιστεί: «Πιστεύω ότι ο γιος μου είναι αθώος, το κεφάλι  μου βάζω κάτω. Ένας άντρας που πάει με μια γυναίκα τυχαία μπορούμε να πούμε ότι είναι φονιάς; Το δηλητήριο της εγγονής δεν μετράει; Έχω χάσει τα μυαλά μου, δεν περίμενα να προφυλακιστεί το παιδί μου, δεν το περίμενα. Σαν μάνα παίρνω και τη θέση της άλλης μάνας, δεν ξεχνιέται, εμένα νύφη μου είναι και πονάω».

Δείτε τι είπε στην κατάθεση της η Ρωσίδα φοιτήτρια:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης