Είχε βάλει μπρος εδώ και ημέρες ο δήμος Αθηναίων και οι προετοιμασίες ήταν πυρετώδεις!
Μετά τον στολισμό με τα καραβάκια, τα συνεργεία του δήμου της Αθήνας ξεκίνησαν από το πρωί της Τρίτης την εγκατάσταση ενός τροχού στην πλατεία Συντάγματος στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του χριστουγεννιάτικου διάκοσμου της πόλης.
Ο τροχός είναι μια ιδέα που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τα τελευταία χρόνια και όλοι περίμεναν να θαυμάσουν το έργο, μετά την ολοκλήρωσή του.
Και ιδού! Ο τροχός είναι έτοιμος να προσελκύσει τους αθηναίους πολίτες και να συγκεντρώσει πλήθος κόσμου.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.