Κατέρρευσε ταράτσα στην καρδιά του Ηρακλείου - Δείτε φωτογραφίες

Κατέρρευσε ταράτσα στην καρδιά του Ηρακλείου - Δείτε φωτογραφίες

Το συμβάν σημειώθηκε σήμερα το βράδυ σε έναν από τους πλέον πολυσύχναστους δρόμους της πόλης

Κατέρρευσε ταράτσα στην καρδιά του Ηρακλείου - Δείτε φωτογραφίες
Μόνο από τύχη δεν θρήνησε θύματα το Ηράκλειο, όταν κατέρρευσε ένα μεγάλο τμήμα ταράτσας παλαιού κτίσματος σε έναν από τους πλέον πολυσύχναστους δρόμους της πόλης!

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 21:20 το βράδυ,λίγα μόλις λεπτά μετά το κλείσιμο των καταστημάτων στην Λεωφόρο Καλοκαιρινού στο Καμαράκι, όταν οι περαστικοί αλλά και οι περίοικοι άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο!

Κλείσιμο


Έντρομοι είδαν ένα μεγάλο κομμάτι από την ταράτσα μιας παλιάς κατοικίας να καταρρέει, ενώ ένας  μεγάλος όγκος από τσιμέντο και σίδερο σταμάτησε στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, ενώ άλλα μικρότερα κομμάτια έπεσαν στο πεζοδρόμιο και στο οδόστρωμα.

Μπορούν όλοι να φανταστούν τι θα είχε συμβεί αν το περιστατικό είχε σημειωθεί νωρίτερα! Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία ενώ ένα περιπολικό που έφτασε στο σημείο, διευκόλυνε την κίνηση των οχημάτων.



Οι κάτοικοι της περιοχής του ιστορικού κέντρου και της Αγίας Τριάδας έχουν γίνει μάρτυρες πολλών αντίστοιχων περιστατικών, ενώ το αποψινό συμβάν επαναφέρει στο προσκήνιο το μείζον ζήτημα των παλαιών και επικίνδυνων κτισμάτων στην πόλη του Ηρακλείου.

Πηγή: ekriti.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης