Κοζάνη: Πρώην αστυνομικός ο ηλικιωμένος πιστολέρο των ΚΤΕΛ!

Κοζάνη: Πρώην αστυνομικός ο ηλικιωμένος πιστολέρο των ΚΤΕΛ!

Ο 89χρονος ζήτησε να κατέβει για να κάνει την... ανάγκη, αλλά άρχισε να περπατά προς την πόλη, απειλώντας με το οπλό του όταν θέλησαν να τον σταματήσουν

Κοζάνη: Πρώην αστυνομικός ο ηλικιωμένος πιστολέρο των ΚΤΕΛ!
Συνταξιούχος αστυνομικός που κατοικεί στην Κοζάνη είναι ο 89χρονος επιβάτης λεωφορείου του υπεραστικού ΚΤΕΛ Λάρισας που σκόρπισε τον τρόμο στον οδηγό του οχήματος και σε έναν επιβάτη, όταν έβγαλε χωρίς αιτία ένα περίστροφο και απείλησε να τους σκοτώσει!

Ο ηλικιωμένος είχε επιβιβαστεί στο λεωφορείο στην Αθήνα το απόγευμα της Παρασκευής με προορισμό την Κοζάνη. Όταν έφτασαν στη Λάρισα, γύρω στις 9 το βράδυ, ζήτησε από τον οδηγό να σταματήσει για να κάνει την προσωπική του ανάγκη και κατέβηκε από το λεωφορείο με την βοήθεια ενός άλλου επιβάτη. Όμως, άρχισε να περπατάει με κατεύθυνση προς την πόλη, προκαλώντας απορίες στον οδηγό και σε αυτόν που τον βοήθησε.

Όταν εκείνοι βγήκαν για να τον ρωτήσουν που πηγαίνει, ο 89χρονος έβγαλε ένα όπλο και τους σημάδεψε απειλώντας ότι θα πυροβολούσε! Έντρομοι οι δυο άνδρες ειδοποίησαν την Αστυνομία και στην περιοχή έφτασαν άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που συνέλαβαν τον ηλικιωμένο και κατέσχεσαν το περίστροφο που είχε έξι φυσίγγια στο μύλο. Ο συνταξιούχος αστυνομικός κρατείται στην Ασφάλεια και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή και απειλή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης