Γριούλες ξάφριζαν κοσμήματα στη Σύρο

Γριούλες ξάφριζαν κοσμήματα στη Σύρο

Οι περιγραφές των τριών γυναικών, που έδωσαν οι περίοικοι στους αστυνομικούς, οδήγησαν στον άμεσο εντοπισμό και τη σύλληψή τους - Η μια ήταν 77 χρόνων, η άλλη 75 και η συνεργός τους «μόλις»... 56

Γριούλες ξάφριζαν κοσμήματα στη Σύρο
Ακόμη και οι άνδρες της Ασφάλειας τα έχασαν όταν συνέλαβαν τις τρεις γυναίκες που είχαν τρυπώσει σε ένα σπίτι της Ερμούπολης στην Σύρο και είχαν αρπάξει τα χρυσαφικά της ιδιοκτήτριας, όταν διαπίστωσαν ότι οι δυο από αυτές ήταν... γριούλες ενώ και η τρίτη τα είχε τα χρονάκια της!

Οι περιγραφές των τριών γυναικών, που έδωσαν οι περίοικοι στους αστυνομικούς, οδήγησαν στον άμεσο εντοπισμό και τη σύλληψή τους πριν προλάβουν να απομακρυνθούν από την περιοχή. Τα κλεμμένα τιμαλφή βρέθηκαν πάνω τους, αναγνωρίστηκαν από την ιδιοκτήτριά τους και της αποδόθηκαν, ενώ οι δράστιδες προσήχθησαν στην Ασφάλεια. 

Εκεί, ήρθε η έκπληξη όταν αποκαλύφθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας των γυναικών και διαπιστώθηκε ότι η μια ήταν 77 χρόνων, η άλλη 75 και η συνεργός τους «μόλις»... 56! Και οι τρεις κρατούνται και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν οι... συνταξιούχες «μακρυχέρες» έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης