Ρόδος: Γερμανός τουρίστας παρίστανε τον υπάλληλο ξενοδοχείου και έκλεβε

Ρόδος: Γερμανός τουρίστας παρίστανε τον υπάλληλο ξενοδοχείου και έκλεβε

Θέλησε να βγάλει και... κέρδος κάνοντας διακοπές στην Ελλάδα

Ρόδος: Γερμανός τουρίστας παρίστανε τον υπάλληλο ξενοδοχείου και έκλεβε
Περίσσευε το θράσος σε ένα νεαρό Γερμανό τουρίστα, ο οποίος παρίστανε τον υπάλληλο ξενοδοχείου της Ρόδου για να μπαίνει ανενόχλητος στα δωμάτια των ενοίκων και να αρπάζει ό,τι πολύτιμο έβρισκε! Κάποιος τον υποψιάστηκε και κάλεσε αστυνομικούς.

Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος έφτασαν αμέσως στο ξενοδοχείο στην περιοχή της Ιαλυσού και συνέλαβαν τον 24χρονο Γερμανό, στην κατοχή του οποίου βρήκαν όσα είχε κλέψει από ένα δωμάτιο. Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν έχει διαπράξει και άλλες κλοπές, ενώ στο μεταξύ παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

*** Ένα κλεμμένο κινητό δεν ήταν αρκετό για έναν 35χρονο Έλληνα και «βούτηξε» και δεύτερο! Τα θύματά του, μια 26χρονη και ένας 19χρονος Βούλγαρος, κατήγγειλαν τις κλοπές σε αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. που εντόπισαν τον δράστη και κατέσχεσαν τα δύο κινητά συνολικής αξίας 530 ευρώ. Ο 35χρονος προσήχθη στην Ασφάλεια για προανάκριση και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου κατηγορούμενος για κλοπή.

Κλείσιμο
*** Μπήκε σε ένα κατάστημα στα Τρίκαλα παριστάνοντας τον πελάτη αλλά, όταν βρήκε ευκαιρία, άρπαξε το κινητό ενός 49χρονου! Όμως, ο 55χρονος Έλληνας δράστης δεν πήγε μακριά, καθώς συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και στην κατοχή του βρέθηκε το κλεμμένο κινητό που αποδόθηκε στο νόμιμο ιδιοκτήτη του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης