Μετά από οκτώ χρόνια εργασιών η Μητρόπολη Αθηνών είναι έτοιμη να υποδεχτεί ξανά τους πιστούς της. Το Σάββατο 2 Ιουλίου είναι προγραμματισμένες οι εκδηλώσεις για την επαναλειτουργία του.
Κλείσιμο
Δύο δεκαετίες κράτησαν οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών Σχεδόν δύο δεκαετίες διήρκεσαν οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που είχε υποστεί η Μητρόπολη Αθηνών, στο κεντρικότερο σημείο της πρωτεύουσας, μετά τους σεισμούς του 1981 και του 1999 στην Αττική.
Μετά από 17 χρόνια, οι σκαλωσιές που «έκρυβαν» την πρόσοψη του κτίσματος αφαιρέθηκαν τον περασμένο Απρίλιο.
Το κτίριο είχε υποστεί σημαντικές ζημιές από το σεισμό του 1981, οι οποίες ενισχύθηκαν από τη νέα σεισμική δόνηση στην Αττική, το 1999. Αρχικώς έγιναν οι μελέτες για την αποκατάσταση των ζημιών, όμως τα έργα δεν ξεκίνησαν, καθώς το κόστος ήταν αρκετά υψηλό. Μετά το 1999, ωστόσο, η κατάσταση του κτιρίου επέβαλλε τη λήψη αποφάσεων.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.