Ζευγάρι εξαπάτησε δυο ηλικιωμένες σε μισή ώρα

Ζευγάρι εξαπάτησε δυο ηλικιωμένες σε μισή ώρα

Στη μία γυναίκα συστήθηκαν ως λογιστές και της ζήτησαν να καταβάλλει παράβολο για να έχουν δικαίωμα επιστροφής φόρου τα παιδιά της

Ζευγάρι εξαπάτησε δυο ηλικιωμένες σε μισή ώρα
Αποδοτικές... στάσεις στο δρομολόγιό του έκανε ένα ζευγάρι απατεώνων, που κατάφεραν να εξαπατήσουν δυο ηλικιωμένες γυναίκες στην Πάτρα και τη Ναύπακτο παριστάνοντας  τους λογιστές των παιδιών τους, τα οποία δήθεν δικαιούνταν επιστροφές φόρου αλλά έπρεπε πρώτα να εξοφλήσουν τις οφειλές τους.

Οι δράστες πλησίασαν αρχικά μια ηλικιωμένη στην Πάτρα και της «σέρβιραν» το παραμύθι της επιστροφής φόρου του γιου της ύψους 2.400 ευρώ, λέγοντάς της ότι για να την πάρει θα έπρεπε να τους καταβάλλει 650 ευρώ. Η ηλικιωμένη δέχθηκε να την πάνε στο σπίτι της με το αυτοκίνητό τους και προσφέρθηκε να τους φτιάξει καφέ. Όμως, το ζευγάρι άρπαξε τα κλειδιά του σπιτιού και εξαφανίστηκε, προφανώς με σκοπό να τρυπώσει μέσα κάποια άλλη στιγμή.

Μισή ώρα αργότερα, οι δύο δράστες σταμάτησαν με τον ίδιο τρόπο μια 89χρονη γυναίκα στη Ναύπακτο, συστήθηκαν ως λογιστές και της ζήτησαν να καταβάλλει παράβολο για να έχουν δικαίωμα επιστροφής φόρου τα παιδιά της. Όταν εκείνη τους έδωσε 1.000 ευρώ, της ζήτησαν άλλα 750 ευρώ και η ηλικιωμένη άνοιξε την ντουλάπα από την οποία έβγαλε δύο δεσμίδες των 5.000 ευρώ η καθεμία για να τους τα δώσει. Όταν πήγε και εκείνη στην κουζίνα για να τους προσφέρει καφέ, οι δράστες άρπαξαν συνολικά 11.000 ευρώ από τη ντουλάπα και εξαφανίστηκαν!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης