Μεγάλα κλαδιά έπεσαν στο οδόστρωμα και διέκοψαν την κυκλοφορία κοντά στην πλατεία Μαβίλη
Η κυκλοφορία στην περιοχή διεξάγεται με δυσκολία, ενώ οι οδηγοί καλούνται να επιλέγουν εναλλακτικές διαδρομές
Προβλήματα στην κυκλοφορία προκάλεσε η πτώση τμήματος τοίχου από κτίριο στο Παγκράτι.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Εργοτίμου, από το ύψος της οδού Πρατίνου, στην περιοχή του Παγκρατίου.
Το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στην πλατεία Μαβίλη, στη συμβολή των οδών Φιλήμονος και Σκοπετέα, ενώ από τη φωτογραφία διακρίνοντα μεγάλα τμήματα δέντρων να έχουν καταλήξει στο οδόστρωμα, αποκλείοντας τη διέλευση των οχημάτων.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, περίπου μία ώρα νωρίτερα είχε μεταβεί στο σημείο όχημα της Πυροσβεστικής, το οποίο στη συνέχεια αποχώρησε, χωρίς να έχει απομακρυνθεί το υλικό που παραμένει στο οδόστρωμα.
Η κυκλοφορία στην περιοχή διεξάγεται με δυσκολία, ενώ οι οδηγοί καλούνται να επιλέγουν εναλλακτικές διαδρομές μέχρι την πλήρη αποκατάσταση του προβλήματος.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.