Ληστές απασχόλησαν τους γονείς και χτύπησαν το γιο

Ληστές απασχόλησαν τους γονείς και χτύπησαν το γιο

Ο 35χρονος άνδρας επέστρεψε στο σπίτι και είδε τους τρεις κακοποιούς να αρπάζουν κρυφά από τους γονείς του 150 ευρώ και ξυλοκοπήθηκε στην προσπάθειά του να εμποδίσει τους δράστες να διαφύγουν

Ληστές απασχόλησαν τους γονείς και χτύπησαν το γιο
Σε ληστεία και μάλιστα με αρκετή βία εξελίχθηκε η προσπάθεια τριών κακοποιών να ξαφρίσουν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων με τη μέθοδο της απασχόλησης, μέσα στο σπίτι τους στο Αίγιο. Ο γιος του ζευγαριού ξυλοκοπήθηκε στην προσπάθειά του να εμποδίσει τους δράστες να διαφύγουν.

Ο 35χρονος άνδρας επέστρεψε στο σπίτι και είδε τους τρεις κακοποιούς να αρπάζουν κρυφά από τους γονείς του 150 ευρώ και διάφορα κοσμήματα.

Αμέσως όρμησε κατά πάνω τους προσπαθώντας να πάρει πίσω τα κλοπιμαία, αλλά δέχθηκε άγρια χτυπήματα και ακινητοποιήθηκε, ενώ οι δράστες μπήκαν βιαστικά σε ένα αυτοκίνητο και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Κλείσιμο
Την έρευνα για την υπόθεση ανέλαβε η Ασφάλεια Πατρών, οι άνδρες της οποίας ταυτοποίησαν τα στοιχεία ενός 34χρονου που συμμετείχε στη ληστεία.

Ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο της διαφυγής, το οποίο κατασχέθηκε και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία κατά συναυτουργία. Η ίδια κατηγορία βαρύνει και τους δυο συνεργούς του που δεν έχουν ταυτοποιηθεί και οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης