Παπαδόπουλος: Ντροπή σου φασίστρια - Ραχήλ: Τιμή μου να είμαι κλώνος της Ζωής!

Παπαδόπουλος: Ντροπή σου φασίστρια - Ραχήλ: Τιμή μου να είμαι κλώνος της Ζωής!

Απίστευτοι διάλογοι σε καβγά on air - «Φασίστρια, άθλια, πολιτικό σκουπίδι» η οργισμένη απάντηση του δημοσιογράφου στην προσωπική επίθεση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ ότι «οι καταθέσεις της οικογένειάς σου είναι στο εξωτερικό αφορολόγητες»

Παπαδόπουλος: Ντροπή σου φασίστρια - Ραχήλ: Τιμή μου να είμαι κλώνος της Ζωής!
Εκτός ορίων ξέφυγε η κατάσταση ανάμεσα σε Ραχήλ Μακρή και Ανδρέα Παπαδόπουλο στην τηλεοπτική «συνάντησή» τους το πρωί της Τετάρτης.

Όλα ξεκίνησαν ενώ συζητούσαν τις καταγγελίες του βουλευτή του Ποταμιού Χάρη Θεοχάρη ότι στελέχη του Μαξίμου με τη συνεργασία στελεχών του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους προετοιμάζουν τη μετάβαση στη δραχμή.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί τον υπερασπίζεστε; Από ό,τι ξέρω οι καταθέσεις της οικογενείας σας είναι στο εξωτερικό και μάλιστα αφορολόγητες» είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενη στον δημοσιογράφο.

Κλείσιμο
Όταν ο κ. Παπαδόπουλος αντελήφθη ότι η αιχμή αυτή αφορούσε τον ίδιο εξεμάνη: «Τι λέει αυτό το νούμερο; Ξεφτιλισμένη, ντροπή σου, ντροπή για τον ΣΥΡΙΖΑ που σε μάζεψε, φασίστρια, άθλια, πολιτικό σκουπίδι, κάθαρμα!»

«Τι ξέρεις για την οικογένειά μου; Ο πατέρας μου έχει πεθάνει!. Είναι δυνατόν κύριε Παπαδάκη να μιλάει έτσι για κάτι που δεν ξέρει, για ανθρώπους που δεν ζουν;» συνέχισε έξω φρενών ο Ανδρέας Παπαδόπουλος.

Κάποια στιγμή ο Ανδρέας Παπαδόπουλος ετοιμάστηκε να αποχωρήσει από το τηλεοπτικό πλατό συνεχίζοντας να είναι οργισμένος και φωνάζοντας στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι «κλώνος της Κωνσταντοπούλου» με την κυρία Μακρή να απαντά ότι «είναι τιμή να είσαι κλώνος της Ζωής Κωνσταντοπούλου».

Παρόλα αυτά η κυρία Μακρή παρέμεινε ατάραχη και ζήτησε από τον δημοσιογράφο αν θέλει να της υποβάλει μήνυση ενώ δεν δίστασε να ζητήσει on air αντίγραφο της εκπομπής για να το στείλει στον εισαγγελέα.

Καθώς η κατάσταση δεν ηρεμούσε ο Γιώργος Παπαδάκης ζήτησε να προχωρήσουν σε διάλειμμα για να πέσουν οι τόνοι.



To tweet του Άδωνι για τη Μακρή 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την πλευρά του πήρε θέση στον καβγά μέσω του Twitter του καλώντας κανένα σταθμό να μην ξανακαλέσει τη Μακρή μετά «τη χυδαία επίθεση στον Ανδρέα Παπαδόπουλο».

Το tweet του Άδωνι Γεωργιάδη: «Κανένας σταθμός δεν πρέπει να ξανακαλέσει τη Μακρή μετά την χυδαία επίθεση στον Ανδρέα Παπαδόπουλο.Οικογενειακή ευθύνη μόνον οι Ναζί είχαν!».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης