Κρήτη: Μήνυσαν τους γονείς τους, επειδή δεν τις άφηναν να… ξενυχτάνε!

Κρήτη: Μήνυσαν τους γονείς τους, επειδή δεν τις άφηναν να… ξενυχτάνε!

Μετά από καβγάδες και προσπάθειες να συνετίσει τις κόρες του, ο πατέρας άλλαξε την κλειδαριά αφήνοντας τα κορίτσια έξω από το σπίτι!

Κρήτη: Μήνυσαν τους γονείς τους, επειδή δεν τις άφηναν να… ξενυχτάνε!
Οι ζωηρές κόρες ώθησαν στα άκρα τον πατέρα μιας οικογένειας από ένα χωριό της Μεσαράς του Ηρακλείου Κρήτης, ο οποίος αντιδρούσε στις συχνές εξόδους ως αργά των κορών του.

Μετά από πολλαπλές συστάσεις και ομηρικούς καβγάδες ο πατέρας αποφάσισε να κάνει την κίνηση - ματ: άλλαξε την κλειδαριά του σπιτιού της οικογένειας, αφήνοντας τις κόρες του ... απέξω, δείχνοντας με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο ότι ... δεν αστειεύεται!

Τον παλαιών αρχών πατέρα δεν κατάφερε να καλμάρει ούτε η σύζυγός του και μητέρα των κοριτσιών ηλικίας 16,5 και 20,5 ετών που όλο το διάστημα είχε «πυροσβεστικό» ρόλο. 

Κλείσιμο
Επιχειρώντας τα κορίτσια να μπουν στο σπίτι, διαπίστωσαν ότι ο πατέρας τους είχε αλλάξει την κλειδαριά και κατόπιν η ανήλικη κόρη κατέφυγε στο Α.Τ. Μοιρών, όπου κατέθεσε μήνυση εναντίον και των δύο γονιών της.

Ο πατέρας και η μητέρα οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, ο οποίος τους παρέπεμψε να δικαστούν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου.

Πηγή: Cretalive.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης