Ιατροδικαστής: Υπάρχουν ευρήματα, περιμένουμε τις εργαστηριακές

Ιατροδικαστής: Υπάρχουν ευρήματα, περιμένουμε τις εργαστηριακές

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 20χρονος φοιτητής ήταν αριστερόχειρας

Ιατροδικαστής: Υπάρχουν ευρήματα, περιμένουμε τις εργαστηριακές
Κορυφώνεται η αγωνία για τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής στο άψυχο σώμα του Βαγγέλη Γιακουμάκη, τα οποία αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ώρες της Κυριακής.

Το βράδυ της Κυριακής, στοιχεία που μεταδόθηκαν από τη ΝΕΡΙΤ, αλλά και από πηγές που παρακολουθούν την έρευνα από κοντά, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για υπόθεση αυτοκτονίας και όχι εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, για τις οποίες το κρατικό κανάλι επικαλέστηκε αστυνομικές πηγές, στη σορό του άτυχου 20χρονου φοιτητή από την Κρήτη, βρέθηκε ένα σημάδι που παραπέμπει σε τομή με μαχαίρι εσωτερικά στο δεξιό καρπό.

Κλείσιμο
Σημαντικό στοιχείο, είναι ότι ο άτυχος φοιτητής της Γαλακτοκομικής Σχολής των Ιωαννίνων Γιακουμάκης, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, αρχικά με την είδηση της εξαφάνισής του και κατόπιν με αυτή του θανάτου του, ήταν αριστερόχειρας.

Την είδηση φέρεται να επιβεβαιώνει και ο ιατροδικαστής, Θεόδωρος Βουγιουκλάκης. Από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ιωαννίνων, πάντως, έπειτα από τη διενέργεια της νεκροψίας-νεκροτομής, λένε ότι τα αποτελέσματα δεν θα πρέπει να αναμένονται άμεσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής φέρεται να είπε ότι υπάρχουν κάποια ευρήματα, που περιμένει να επιβεβαιωθούν με τις εργαστηριακές εξετάσεις αύριο, μετά τις 12 το μεσημέρι. Τότε θα κρίνει και αν θα γίνουν δηλώσεις.

Σύμφωνα, δε, με αστυνομικές πηγές, οι φωτογραφίες του μαχαιριού που βρέθηκε δίπλα στο πτώμα του Βαγγέλη εστάλησαν στους γονείς του, οι οποίοι απάντησαν ότι ο 20χρονος φοιτητής είχε ένα παρόμοιο μαχαίρι, αλλά δεν μπορούν να είναι απολύτως βέβαιοι.

Την ίδια στιγμή, η διοίκηση της Γαλακτοκομικής Σχολής απαγόρευσε στους σπουδαστές να βγουν από τις εγκαταστάσεις και εντός της εβδομάδας θα συνεδριάσει το συμβούλιο των καθηγητών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης