Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 13χρονο σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Τρίτης στην Ε.Ο. Καλαμάτας-Τριπόλεως, μετά τη σήραγγα Καλογερικού, στο ρεύμα προς Καλαμάτα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε τετραμελής οικογένεια, με κατεύθυνση προς την Καλαμάτα, εξετράπη από την πορεία του για άγνωση ως τώρα αιτία με συνέπεια να τραυματιστούν οι γονείς και τα δύο ανήλικα παιδιά τους και να διακομισθούν στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τριπόλεως.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της Α.Δ. Αρκαδίας, ο 13χρονος γιος της οικογένειας υπέκυψε στα τραύματά του και εξέπνευσε, σκορπίζοντας απέραντη θλίψη.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.