Ο ΣΥΡΙΖΑ μπλοκάρει τη λειτουργία του Πανεπιστημίου
Ο πρύτανης έδωσε κατάθεση στις αρχές - Δεν ζητά άμεση παρέμβαση της αστυνομίας και αναφέρει ότι δεν υπάρχουν καταστροφές στο πανεπιστήμιο - Διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε ο Εισαγγελέας
Κατάθεση στις αρχές έδωσε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Θόδωρος Φορτσάκης για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο κτήριο της πρυτανείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες στην κατάθεσή του, o κ. Φορτσάκης δεν ζητά άμεση παρέμβαση της αστυνομίας και αναφέρει ότι δεν υπάρχουν καταστροφές στο πανεπιστήμιο.
Τονίζει όμως, κατά τις ίδιες πάντα πηγές, ότι η συμπεριφορά των ατόμων που μπήκαν στο χώρο δυσχεραίνει τη λειτουργία του Πανεπιστημίου, το οποίο όμως - όπως φέρεται να αναφέρει - σήμερα λειτούργησε κανονικά.
Μετά την κατάθεση ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλίας Ζαγοραίος διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, για να εξακριβωθεί η αλήθεια όσων καταγγέλθηκαν.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.