Καίει ακόμα η πυρκαγιά στην Πύλο - Υπό έλεγχο η φωτιά στη Βοιωτία
Στο έργο της κατάσβεσης, συμμετέχουν 8 οχήματα με 16 πυροσβέστες, τέσσερα άτομα πεζοπόρο τμήμα και ένα ελικόπτερο
UPD:
Για δεύτερο συνεχόμενο βράδυ οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής έδωσαν μάχη με τι φλόγες σε δύο πύρινα μέτωπα, στη Μάνη και τη Βοιωτία.
Η πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή Αμυγδαλίτσα στην Πύλο Μεσσηνίας βρίσκεται μέχρι και αυτή την ώρα σε εξέλιξη.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά καίει κυρίως πουρνάρια και δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή. Στο έργο της κατάσβεσης, συμμετέχουν 8 οχήματα με 16 πυροσβέστες, τέσσερα άτομα πεζοπόρο τμήμα και ένα ελικόπτερο.
Πάντως, το μεσημέρι της Παρασκευής τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες κοντά στη λίμνη Υλίκη της Βοιωτίας. Επί τόπου βρίσκονται επτά πυροσβεστικά οχήματα με 18 πυροσβέστες και 12 άτομα πεζοπόρο τμήμα.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών