Κύπρος: Την φυλάκισαν σε διαμέρισμα και την εκπόρνευαν

Κύπρος: Την φυλάκισαν σε διαμέρισμα και την εκπόρνευαν

Πώς εντοπίστηκε και απελευθερώθηκε η 36χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία, η οποία αναγκαζόνταν να κάνει ραντεβού για σεξ έναντι αμοιβής

Κύπρος: Την φυλάκισαν σε διαμέρισμα και την εκπόρνευαν
Επιχείρηση απελευθέρωσης 36χρονης γυναίκας από τη Βουλγαρία, η οποία ήταν κλειδωμένη σε διαμέρισμα στη Λευκωσία και εκπορνευόταν, πραγματοποίησε η κυπριακή αστυνομία και συνέλαβε δύο Βούλγαρους 21 και 28 χρονών.

Η 36χρονη είχε πάει στη Κύπρο για να εργαστεί ως σερβιτόρα. Οι δύο συμπατριώτες της, τής είπαν πως δεν υπήρχε δουλειά και θα μπορούσε προσωρινά να πηγαίνει σε ραντεβού για sex έναντι αμοιβής.

Η 36χρονης για πέντε μέρες δεχόταν πελάτες σε διαμέρισμα στη Λευκωσία με τη θέληση της. Στη συνέχεια έφυγε από το διαμέρισμα και πήγε στη Λάρνακα.

Εκεί την εντόπισαν οι δύο Βούλγαροι και την έφεραν πίσω στη Λευκωσία όπου τη κλείδωσαν στο διαμέρισμα αναγκάζοντας την να εκπορνεύεται ενώ της πήραν το διαβατήριο.

Η 36χρονη προχθές χρησιμοποίησε το κινητό τηλέφωνο ενός πελάτη και έστειλε μήνυμα σε ξαδέλφη της στην οποία ανέφερε που ακριβώς βρισκόταν.
Κλείσιμο

Η ξαδέλφη της επικοινώνησε με την αστυνομία η οποία πραγματοποίησε την επιχείρηση διάσωσης της. Οι δύο Βούλγαροι  προφυλακίστηκαν ενώ η 36χρονη έχει τεθεί υπό προστασία για να καταθέσει ως μάρτυρας στη δίκη.

Οι δύο Βούλγαροι φαίνεται να έχουν εμπλοκή και σε άλλη υπόθεση με κυκλοφορία πλαστών λαχείων.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης