Ιδιαίτερα απαισιόδοξος για τις προοπτικές ανάκτησης σημαντικών ποσών από τις ΜΚΟ εμφανίστηκε ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέαδρος Ρακιντζής, καθώς όπως εκτίμησε το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που δόθηκαν σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις έχει
κατασπαταληθεί και «μόνη οδός πλέον είναι ο καταλογισμός ευθυνών από τη
Δικαιοσύνη».
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο κ. Ρακιντζής
ελάχιστα χρήματα πρόκειται να επιστραφούν από την έρευνα που διεξάγεται
για τη δράση και τη χρηματοδότηση Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων. Τα κεφάλαια που τελικά θα εντοπιστούν και θα ανακτηθούν θα είναι ελάχιστα, όπως εκτίμησε.
Σύμφωνα με τον κ. Ρακιντζή το μόνο που μπορούν να κάνουν οι αρμόδιες Αρχές είναι να επιβάλουν τις επιβεβλημένες ποινικές κυρώσεις στους εμπλεκόμενους.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.