Αστυνομικές ταυτότητες «γιοκ» μέχρι αρχές Μαρτίου!
Τελείωσαν το χαρτί και οι αυτοκόλλητες ταινίες - Μέχρι το υπουργείο να προμηθευτεί νέα παρτίδα θα εκδίδονται δελτία μόνο σε απολύτως αναγκαίες περιπτώσεις
Σοβαρό πρόβλημα έχει προκύψει με την έκδοση των αστυνομικών ταυτοτήτων καθώς έχει τελειώσει το χαρτί και οι αυτοκόλλητες ταινίες και μέχρι το υπουργείο Δημόσιας Τάξης να προμηθευτεί νέα παρτίδα θα εκδίδονται δελτία μόνο σε απολύτως αναγκαίες περιπτώσεις.
Από τις αρχές της εβδομάδας σε όλα τα τμήματα ασφαλείας της χώρας έφθασε σήμα από το αρχηγείο, που αναφέρει ότι μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου λόγω της έλλειψης χάρτου θα εκδίδονται μόνο τα απαραίτητα δελτία καθώς το πρόβλημα δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί άμεσα και χρειάζεται τουλάχιστον ένας μήνας έως ότου παραλειφθούν οι νέες παρτίδες.
Στη ροή της ημέρας μας, κάθε στιγμή μετράει. Και όταν κάτι απρόοπτο συμβεί στον δρόμο, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι να μπορούμε να το διαχειριστούμε γρήγορα και απλά, χωρίς να χάσουμε τον ρυθμό μας.
Η τεχνητή νοημοσύνη αποτελεί βασική επιχειρησιακή δεξιότητα. Η κατανόηση και η αξιοποίηση του AI δεν είναι πια επιλογή, αλλά αναγκαιότητα για κάθε επαγγελματία και επιχείρηση