ίχε την καλοσύνη να τον φιλοξενήσει στο σπίτι του και αυτός, ως «αντάλλαγμα» της φιλοξενίας, τον έκλεψε.
Το περιστατικό συνέβη στη Σύρο πριν από μερικές ημέρες. Μόνιμος κάτοικος του νησιού κατήγγειλε στην αστυνομία κλοπή, καθώς διαπίστωσε ότι είχαν αφαιρεθεί από το σπίτι του τιμαλφή αξίας περίπου 3.000 ευρώ, όπως αναφέρει τοcyclades24.gr.
Το Τμήμα Ασφαλείας Ερμούπολης ξεκίνησε τη διερεύνηση της υπόθεσης και μέσα σε μερικά 24ωρα κατάφερε να εξιχνιάσει την κλοπή. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, ο δράστης που αφαίρεσε τα κλοπιμαία ήταν ένας 34χρονος Έλληνας που φιλοξενούνταν στο σπίτι του θύματος εκείνες τις ημέρες.
Τα κλεμμένα τιμαλφή βρέθηκαν στην κατοχή του 34χρονου έπειτα από την έρευνα της αστυνομίας και αποδόθηκαν στο δικαιούχο.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.