Πυροβόλησε τη σύντροφό του και αυτοπυρπολήθηκε!

Πυροβόλησε τη σύντροφό του και αυτοπυρπολήθηκε!

Απίστευτη τραγωδία στο Κρανίδι Αργολίδας - Ζευγάρι Αλβανών καβγάδισε και τότε ο άνδρας πυροβόλησε πέντε φορές την σύντροφό του - Στη συνέχεια άδειασε ένα μπιτόνι βενζίνη στο αμάξι του και έβαλε φωτιά - Και οι δύο χαροπαλεύουν

Πυροβόλησε τη σύντροφό του και αυτοπυρπολήθηκε!
Δεν χωράει ανθρώπινος νους την τραγωδία που εκτυλίχθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στο Κρανίδι της Αργολίδας όταν, κατά τη διάρκεια έντονου καυγά μεταξύ ενός ζευγαριού, ο άνδρας πυροβόλησε εν ψυχρώ αλλεπάλληλες φορές τη σύντροφό του και στη συνέχεια προσπάθησε να καεί ζωντανός με αποτέλεσμα να χαροπαλεύουν και οι δυο!

Ο 39χρονος Αλβανός πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε φορές την 32χρονη ομοεθνή φίλη του, τραυματίζοντάς την βαρύτατα στο κεφάλι. Αμέσως μετά, μπήκε στο αυτοκίνητο του, άδειασε ένα μπιτόνι βενζίνης που είχε μαζί του και έβαλε φωτιά! Αυτόπτες μάρτυρες προσπάθησαν να τον απεγκλωβίσουν από το φλεγόμενο όχημα. Αλλά ήδη είχε υποστεί εκτεταμένα εγκαύματα σε όλο του το σώμα.

Και οι δυο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ναυπλίου όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε άμεσα σε νοκοκομείο των Αθηνών, αφού η κατάστασή της κρίθηκε ιδιαίτερα κρίσιμη.

Ο δράστης και αυτόχειρας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια διακομίστηκε και αυτός στο Θριάσιο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Η Ασφάλεια Άργους διενεργεί προανάκριση για να εξακριβωθούν τα αίτια που προκάλεσαν το τραγικό γεγονός.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης