Σοκ στο Κιλκίς: Κρατούσαν 22χρονη κλειδωμένη και ετοιμάζονταν να την... πουλήσουν!

Σοκ στο Κιλκίς: Κρατούσαν 22χρονη κλειδωμένη και ετοιμάζονταν να την... πουλήσουν!

Συνελήφθησαν τρεις Βούλγαροι για την αγοραπωλησία μίας 22χρονης Βουλγάρας... με σκοπό να εκδίδεται

Σοκ στο Κιλκίς: Κρατούσαν 22χρονη κλειδωμένη και ετοιμάζονταν να την... πουλήσουν!
Αστυνομικοί συνέλαβαν τρεις Βούλγαρους (39, 52 και 38 ετών η γυναίκα) για σωματεμπορία. Ειδικότερα, στο Πολυκάστρο Κιλκίς, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση και συνελήφθη ο 39χρονος και οι δύο ομοεθνείς του για την αγοραπωλησία μίας 22χρονης Βουλγάρας με σκοπό να εκδίδεται.

Οι προαναφερόμενοι, οι οποίοι κατακρατούσαν παράνομα την ομοεθνή τους, θα αποκόμιζαν από την αγοραπωλησία της 22χρονης το χρηματικό ποσό των 2.700 ευρώ, σύμφωνα με το
seleo.

Κλείσιμο
Στην κατοχή τους, αλλά και σε έρευνες των σπιτιών τους παρουσία δικαστικού λειτουργού σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: 4 κινητά τηλέφωνα, ένα Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο και ένα αεροβόλο τύπου κυνηγετικού όπλου.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για το αδίκημα της σωματεμπορίας, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και για παράνομη οπλοκατοχή.

Επιπλέον, σε βάρος του 39χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή ανωμοτί κατάθεση, αντίσταση και απειλή, αδικήματα που διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια της αστυνομικής προανάκρισης. Η 22χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και νοσηλεύεται.

Στη 22χρονη γνωστοποιήθηκαν όλες οι περί προστασίας και παροχής βοήθειας διατάξεις, ενώ θα φιλοξενηθεί σε μονάδα Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης ή ειδικό κέντρο φιλοξενίας.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς, ενώ ερευνάται η συμμετοχή των συλληφθέντων και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις, καθώς και το εύρος της εγκληματικής τους δραστηριότητας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης