Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του να δει ιδιαιτέρως τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η επίσκεψή του στην Αθήνα.
Τώρα έκπληξη προκαλεί η στάση του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος φαίνεται πως ακύρωσε το ραντεβού του με τον Ιερώνυμο αφού κάποιοι φαίνεται ότι φοβήθηκαν πως ο Αρχιεπίσκοπος θα τα «ψάλλει» στον Γερμανό υπουργό και θα δημιουργήσει επικοινωνιακά προβλήματα.
Οπως αναφέρει ο Μικροπολιτικός στα Νέα, διάφοροι παράγοντες έκριναν ότι το άνοιγμα του Σόιμπλε στον Ιερώνυμο θα δημιουργούσε προβλήματα, με δεδομένη τη στάση που έχει κρατήσει ο Αρχιεπίσκοπος τελευταία.
Φοβήθηκαν, λοιπόν, ότι θα μιλήσει αντιμνημονιακά κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αλλά βεβαίως και στη συνέχεια μπροστά στις κάμερες.
Κλείσιμο
Αναφέρει μάλιστα χαρακτηριστικά το δημοσίευμα των Νέων: «Δεδομένου ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι εν λόγω αναζητούν τρόπους για να "κοντύνουν" τον Ιερώνυμο στην κοινή γνώμη, έστειλαν τα σχετικά μηνύματα στους Γερμανούς και η συνάντηση ακυρώθηκε.»
Αν θέλεις περισσότερο καλοκαίρι, θέλεις SEAJETS γιατί ξέρεις ότι θα φτάσεις γρήγορα και άνετα στον προορισμό σου για να ζήσεις συναρπαστικές, αξέχαστες εμπειρίες.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.