Καταιγίδες από το απόγευμα στη Βόρεια Ελλάδα

Καταιγίδες από το απόγευμα στη Βόρεια Ελλάδα

Πτώση της θερμοκρασίας προκαλούν οι βόρειοι άνεμοι ένασης 6-7 μποφώρ

Καταιγίδες από το απόγευμα στη Βόρεια Ελλάδα
Οι μεμονωμένες καταιγίδες που θα εκδηλωθούν κυρίως στα βόρεια τις απογευματινές ώρες αποτελούν το βασικό χαρακτηριστικό του σημερινού καιρού.

Βροχές εκτιμάται ότι θα εκδηλωθούν σε Μακεδονία-Θράκη, Ήπειρο και Δυτική Στερεά.

Κλείσιμο
Κάποιες μεμονωμένες καταιγίδες περιμένουμε και στη Θεσσαλία αλλά από το απόγευμα και μετά.

Αίθριος ο καιρός στα νησιά του Αιγαίου, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα όπου λόγω των ισχυρών ανέμων δεν αναμένεται να σημειωθούν υψληλές θερμοκρασίες.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στα ανατολικά έως σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση μετά το απόγευμα.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις όπου τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα τοπικών όμβρων ή καταιγίδας κυρίως στα ορεινά περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, ενισχυόμενοι πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες σε μέτριους 5 μποφόρ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης