Κλειστές Πέμπτη και Παρασκευή οι εφορίες

Κλειστές Πέμπτη και Παρασκευή οι εφορίες

Συγκέντρωση αύριο στις 10:30 στην πλατεία Κοραή - Παράταση στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων ανακοινώνει τα υπουργείο Οικονομικών

Κλειστές Πέμπτη και Παρασκευή οι εφορίες
Από τον …. Ιούλιο θα επαναλειτουργήσουν κανονικά οι ΔΟΥ της χώρας, καθώς η Ομοσπονδία των εφοριακών προκήρυξε απεργία για την Πέμπτη 27 και Παρασκευή 28 Ιουνίου, που είναι οι τελευταίες εργάσιμες του μήνα.

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στην αναδιοργάνωση των υπηρεσιών και τάσσονται κατά «του αυταρχισμού της της ανελαστικότητας της πολιτικής ηγεσίας».

«Δεν πρόκειται να δεχτούμε την εξαθλίωση που μας ετοιμάζουν και να γίνουμε θυσία στο βωμό των σχεδίων τους και την κερδοφορία του κεφαλαίου» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες.

Η συγκέντρωση προγραμματίζεται για αύριο, Πέμπτη, στις 10:30 στην πλατεία Κοραή.

Γι' αυτό το λόγο, η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών προσανατολίζεται στο να ανακοινώσει παράταση για μια σειρά δηλώσεων και πληρωμών που θα γινόταν τις ημέρες αυτές, έως τις 2 Ιουλίου.

Ούτως ή άλλως πάντως, εντός της ημέρας ή αύριο ενδέχεται να ανακοινώσει το υπουργείο Οικονομικών την παράταση στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, πιθανότατα έως ... την 1η Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα συζητείται (αν και δεν έχει ακόμη υπάρξει οριστική απόφαση) η καταληκτική διορία, αναλόγως του ΑΦΜ, να έχει ως εξής:

To 1,2 να υποβληθεί έως τις 22/7/2013
Το 3,4 να υποβληθεί έως τις 29/7/2013
Κλείσιμο
Το 5,6 να υποβληθεί έως τις 05/8/2013
Το 7,8 να υποβληθεί έως τις 07/8/2013
Το 9 να υποβληθεί έως τις 26/8/2013
Το 0 να υποβληθεί έως τις 1/9/2013
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης