Ο βλάσφημος Καιάδας και ο χριστιανός Γερμενής

Ο βλάσφημος Καιάδας και ο χριστιανός Γερμενής

«Πιστός» έξω από το Χυτήριο – με άλλο πρόσωπο όταν τραγουδάει με το συγκρότημά του

Ο βλάσφημος Καιάδας και ο χριστιανός Γερμενής
Δόκτωρ Τζέκυλ ή μίστερ Χάιντ ο νεαρός βουλευτής της Χρυσής Αυγής; Οπαδός του Αντίχριστου ή πιστός Οθόδοξος; Ερωτηματικά προκαλεί η στάση του Γιώργου Γερμενή να δίνει δυναμικό παρόν έξω από το θέατρο «Χυτήριο» διαμαρτυρόμενος για μια θεατρική παράσταση που προσβάλει το θρησκευτικό συναίσθημα ενώ έχει ο ίδιος χρησιμοποιήσει στο καλλιτεχνικό του ρεπερτόριο στίχους κάθε άλλο παρά κολακευτικούς για τον Ιησού.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και ενεργό μέλος του black metal συγκροτήματος Naer Mataron λίγο πριν την είσοδό του στη βουλή κυκλοφορούσε το τραγούδι με τίτλο "Extreme Unction" με στίχους που καθυβρίζουν τόσο την Εκκλησία όσο και τον ίδιο τον Ιησού.

Μια ματιά στους αγγλικούς στίχους του τραγουδιού όπως «…The one proclaimed by the fucking Christian Church» και «…Of sending his bastard son, fucking Jesus Christ» γεννούν απορία για τα θρησκευτικά ιδεώδη των μελών του συγκροτήματος.

Κλείσιμο
Στο τελευταίο μάλιστα άλμπουμ του συγκροτήματος και πάλι δεν λείπουν οι αντιχριστιανικοί στίχοι καθώς ο Καιάδας και οι υπόλοιποι Naer Mataron τραγουδούν
 «η χριστιανική εκκλησία βρομάει τη σαπίλα του Ιεχωβά», «Η φτήνια του υπανθρώπου του Σταυρού», «Φλόγες που καίνε τον υιό του Θεού και τους Αγίους του».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης