Ποινή φυλάκισης 3 ετών με αναστολή επιβλήθηκε στη 44χρονη που συνελήφθη χθες στην Τρίπολη ως υπαίτια πρόκλησης δύο πυρκαγιών σε αγροτική έκταση κατ’ εξακολούθηση και από πρόθεση.
Επίσης, θα εκτίσει δύο μήνες ενώ της επιβλήθηκε 1.000 ευρώ πρόστιμο. Σύμφωνα με πληροφορίες, έβαζε τις φωτιές «γιατί της άρεσε να βλέπει πυροσβέστες και να προσπαθεί να ερωτοτροπεί μαζί τους».
Επιπλέον, στον 51χρονο που συνελήφθη ως υπαίτιος πρόκλησης 3 πυρκαγιών κατ’ εξακολούθηση και από πρόθεση σε αγροτική έκταση στον δήμο Δοξάτου Δράμας, επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 15 μηνών και θα εκτίσει τρεις μήνες. Επίσης, του επιβλήθηκε 1.400 ευρώ πρόστιμο.
Σημειώνεται ότι οι παραπάνω φωτιές έκαψαν μικρές εκτάσεις, καθώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις πρόλαβαν και τις αντιμετώπισαν, προτού πάρουν επικίνδυνες διαστάσεις.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους