Χαλκιδική: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 24χρονου κατηγορούμενου για τον βιασμό ανήλικης

Χαλκιδική: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 24χρονου κατηγορούμενου για τον βιασμό ανήλικης

Ο 24χρονος απολογήθηκε χθες στον ανακριτή Πολυγύρου και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

βιασμος-χαλκιδικη021-8
Τα στοιχεία ταυτότητες και φωτογραφίες του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό και γενετήσιες πράξεις σε ανήλικη, ύστερα από σχετική καταγγελία που έκανε τις προηγούμενες μέρες 14χρονη στη Χαλκιδική  έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ, σε συνέχεια εισαγγελικής διάταξης.

Πρόκειται για τον Μάριο Δρέπα, του Στέλιου και της Μαγδαλήνης, που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε φωτογραφίες:

28092022dhmosiopoihshkmakedonia001
28092022dhmosiopoihshkmakedonia002

28092022dhmosiopoihshkmakedonia003


Κλείσιμο
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση έχει διάρκεια έξι μηνών και σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Υπενθυμίζεται ότι αφέθηκε  ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μετά την απολογία του χθες στον ανακριτή Πολυγύρου, ο 24χρονος που καταγγέλθηκε από 14χρονη ότι τη βίασε σε περιοχή της Χαλκιδικής.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τα εις βάρος του αποδιδόμενα αδικήματα του βιασμού και της τέλεσης γενετήσιων πράξεων με ανήλικη. Η μήνυση που είχε κατατεθεί εναντίον του αφορούσε δύο περιστατικά, το πρώτο τον περασμένο Αύγουστο και το δεύτερο πριν από δύο εβδομάδες.

Οι περιοριστικοί όροι που αποφασίστηκε να του επιβληθούν είναι οι εξής: απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής και απαγόρευση προσέγγισης και επικοινωνίας της ανήλικης.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, το κοριτσάκι, είχε πέσει στα νύχια του 24χρονου, συντοπίτη της λίγες μέρες νωρίτερα, ο οποίος την ακινητοποίησε κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες, εκτόνωσε στο παιδικό κορμί της τα αρρωστημένα του ένστικτα και στη συνέχεια την εγκατέλειψε.

Το κοριτσάκι, σε κατάσταση σοκ, κατήγγειλε το συμβάν στην Αστυνομία και το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης 22 Σεπτεμβρίου, ο βιαστής εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Το εφιαλτικό σκηνικό για τη μικρή μαθήτρια σημειώθηκε στις 21:00 της Παρασκευής 16 Σεπτεμβρίου. Η 14χρονη βρέθηκε στην παραλία της Νέας Σκιώνης με τον 24χρονο, ο οποίος είναι κάτοικος της περιοχής. Είχε πέσει το σκοτάδι όταν, όπως είπε η μικρή στους αστυνομικούς του Τμήματος Κασσάνδρας, ο δράστης της χίμηξε και, κρατώντας τη χειροπόδαρα, τη βίασε.

Η μικρή, στην κατάθεση που είχε δώσει στην Αστυνομία και παρουσία ψυχολόγου, περιέγραψε το σκηνικό του τρόμου, ενώ εξετάστηκε και από ιατροδικαστή.

Ειδήσεις σήμερα:

Γαλλική παρέμβαση για τις τουρκικές απειλές: Οι χώρες της νότιας Ευρώπης θα στηρίξουμε την Ελλάδα

Nord Stream: Τα δύο σενάρια για τις εκρήξεις - Με δύτες ή drones το σαμποτάζ

Ζωγράφου: Ο «Έσκο» ετοιμαζόταν για μακελειό πριν συλληφθεί - Η «ακτινογραφία» των συμμοριών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης